Αρχική Νέα Τοπικά Ζητούνται χορηγοί για ανάρτηση poster σε κτήρια

Ζητούνται χορηγοί για ανάρτηση poster σε κτήρια

13

 

Πρόσκληση σε τοπικούς επαγγελματικούς φορείς ή συλλόγους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια εξωραϊσμού της πόλης με την τοποθέτηση αφισών (poster) σε εγκαταλελειμμένα Δημοτικά κτίρια και κοινόχρηστους χώρους όπως (Λάδης,ΝΟΧ κ.α.) εντός της πόλεως της Χίου, απευθύνει ο Δήμαρχος Χίου Πολύδωρος Λαμπρινούδης.

Οι αφίσες θα έχουν ως θέματα τα φυσικά τοπία της Χίου και θα αναφέρουν το λογότυπο του Δήμου καθώς και το όνομα του χορηγού, ο οποίος θα πρέπει να καταβάλλει τα έξοδα κατασκευής της αφίσας.

Η τοποθέτηση αφισών (poster) γίνεται με βάσει την 108/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου και της 82/2011 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών (22713.51623-51611) και το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου(22713.50837) για περισσότερες πληροφορίες.

Διευκρινίζεται ότι η ανάρτηση των αφισών αυτών θα είναι για όσο διάστημα παραμένουν σ’αυτήν τη κατάσταση τα κτίρια αυτά και έως ότου ανακατασκευαστούν.
Επισημαίνεται επίσης ότι η όλη διαδικασία δεν αφορά τοποθέτηση εμπορικής διαφήμισης παρά μόνο θα αναφέρεται το όνομα του χορηγού.

 

ΦΩΤΟ από το internet