Αρχική Νέα Τοπικά Δίκη για υπόθεση Αγγελικής, 51η ημέρα- ολοκλήρωση ακροαματικής διαδικασίας- 27/7 η απόφαση

Δίκη για υπόθεση Αγγελικής, 51η ημέρα- ολοκλήρωση ακροαματικής διαδικασίας- 27/7 η απόφαση

18

 Την προσεχή Τετάρτη, 27 Ιουλίου, στις 10.30 το πρωί το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χίου θα ανακοινώσει την ετυμηγορία του σχετικά με την υπόθεση του τραυματισμού της δημοσιογράφου Αγγελικής Χατζηδημητρίου.

Κατά τη χθεσινή 51η ημέρα εκδίκασης, πραγματοποιήθηκαν οι αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης των γιατρών Αντώνη Βγόντζα και Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

Συγκεκριμένα ο κ. Βγόντζας, υπερασπιζόμενος τους Γιάννη Μαλακό, Γιάννη Γιαννούλο, Γιάννη Κάβουρα και Λάκη Χαλκιά ζήτησε την αθώωσή τους με κύριο στοιχείο της σκέψης στο κατά πόσο θα άλλαζε η κατάσταση της υγείας της Αγγελικής, ανεξάρτητα το τι έγινε στη Χίο. Ζήτησε επίσης να κρίνουν, βλέποντας τα γεγονότα χωρίς συναισθηματισμούς, ενώ απέφυγε να αναφερθεί αναλυτικά για το τι συνέβη μεταξύ 2.00 και 7.00 μ.μ. το Σάββατο 8 Απριλίου 2006.

Από την πλευρά του ο συνήγορος των γιατρών Γιάννη Γιαννούλου και Στέλιου Βλαττάκη, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, σημείωσε ότι δεν έχει να πει πολλά από την ώρα που τόσο η εισαγγελέας όσο και η πολιτική αγωγή συμφωνούν ότι δεν προκύπτουν στοιχεία εις βάρος των πελατών του.

Επισήμανε επίσης ότι σε αντίθεση με το συνάδελφο του κ. Βγόντζα που βλέπει ως πυρήνα της υπόθεσης αν θα μπορούσε να αποτραπεί η εξέλιξη, η εισαγγελέας φαίνεται ότι έχει στον πυρήνα το ότι δεν έγινε έγκαιρα η αξονική και η διακομιδή.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Εισαγγελέας ζήτησε την καταδίκη των γιατρών Αθ. Ρουμελιώτη, Γ. Μαλακού και Γ. Κάβουρα καθώς και του ιδιώτη φύλακα Γ. Παβίτσου

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣυμμετοχή Δήμου Χίου σε Πρόγραμμα για την προστασία των παραλιών
Επόμενο άρθροΕκδήλωση για το Λωβοκομείο