Αρχική Νέα Οικονομία Παράταση καταβολής προτάσεων μικρών επιχειρήσεων

Παράταση καταβολής προτάσεων μικρών επιχειρήσεων

16


Παρατείνεται για ένα μήνα και συγκεκριμένα μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου 2003 ο χρόνος υποβολής των προτάσεων των ενδιαφερόμενων για ένταξη στην δράση 2.7.1 του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανταγωνιστικότητα” του Γ’ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης.
Το πρόγραμμα αφορά στην ενίσχυση ολοκληρωμένων επιχειρηματικών σχεδίων, πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων για την τεχνολογική αναβάθμιση των λειτουργιών τους, την προώθηση της καινοτομίας, την βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων τους και την βελτίωση των περιβαλλοντικών τους επιδόσεων.
 Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι επιχειρήσεις που λειτουργούν πριν από την 1.1.1999, απασχολούν μέχρι 50 άτομα, έχουν συνολικό μέσο κύκλο εργασιών την τελευταία τριετία από 73.367 έως 7.000.000 € και ενδιαφέρονται για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς τους.
 Η επιχορήγηση των επιχειρηματικών σχεδίων γίνεται με ποσοστό μέχρι και 40% στον προτεινόμενο προϋπολογισμό του σχεδίου, ο οποίος δεν πρέπει να είναι μικρότερος των 58.694,05 € και να μην υπερβαίνει τα 440.205,42 €.


Πληροφορίες:
*Στους διαδικτυακούς τόπους: www.ypan.gr, www.ggb.gr, www.antagonistikotita.gr ,www.elanet.gr
*Στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠ.ΑΝ. στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, 1ο χιλ. Μυτιλήνης – Λουτρών, 81100 Μυτιλήνη, αρμόδιος κ. Στρατής Βλαστάρης, τηλ. 22510-48033 ή στο mail: vlastaris@mou.gr

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤίμησαν τους πρωτοπόρους συναδέλφους τους οι φαρμακοποιοί
Επόμενο άρθροΕκοψαν την πίτα τους στην Ενωση Ομογενών