Αρχική Νέα Οικονομία Συνεδριάζει σήμερα το Επιμελητήριο

Συνεδριάζει σήμερα το Επιμελητήριο

51


 Με 6 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει σήμερα Σάββατο στις 5.30 το απόγευμα το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Χίου.
Το πιο σημαντικό θέμα που αφορά την επίσκεψη της υφυπουργού Υγείας Ελπίδας Τσουρή και την ενημέρωσή της για τα τρέχοντα προβλήματα που απασχολούν τις παραγωγικές τάξεις του νησιού, είναι άγνωστο αν θα συζητηθεί.
Αιτία η καταψήφιση του νομοσχεδίου για το ασυμβίβαστο που μπορεί να αποτελέσει αιτία η υφυπουργός Υγείας Ελπίδα Τσουρή να πρέπει να βρίσκεται στην Αθήνα, αφού έντονες είναι οι κυβερνητικές και κομματικές διαβουλεύσεις.
Ακόμα δύο θέματα της ημερήσιας διάταξης, αυτό που αφορά τις «προτάσεις για εφαρμογή διευρυμένου ωραρίου λειτουργίας καταστημάτων στις τουριστικές περιοχές» και τη «διοργάνωση τοπικής έκθεσης «ΠΡΟΤΑΣΗ 2003» υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου», θα ζητήσει εξάλλου ο Εμπορικός Σύλλογος να αναβληθούν. Και αυτό γιατί λόγω της συνεστίασης, όπως μας είπε ο Νίκος Δηράκης, που είναι προγραμματισμένη για τις 9.00 το βράδυ στο ξενοδοχείο ΧΑΝΔΡΗΣ, δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν.
Εκτός από τις ανακοινώσεις, στην ημερήσια διάταξη είναι και τα θέματα:
«Σύσταση φορέων, για τη νεανική και γυναικεία επιχειρηματικότητα», με εισηγητή το Γ.Γ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κρήτης Ν. Δολαψάκη.
Αδελφοποίηση του Επιμελητηρίου Χίου με το Επιμελητήριο Κριμαίας.

Διαφήμιση