Αρχική Νέα Τοπικά Συνάντηση των 3 Επιμελητηρίων Β. Αιγαίου στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας

Συνάντηση των 3 Επιμελητηρίων Β. Αιγαίου στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας

15

 Έχοντας συμπληρώσει φέτος 90 χρόνια από την κοινή ίδρυσή τους με το Βασιλικό Διάταγμα 3/12/1918, τα Επιμελητήρια Λέσβου, Χίου, Σάμου, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μια μεγάλη επετειακή εορταστική εκδήλωση στην Αθήνα, στις 7 Μαρτίου.


Πρώτος στόχος της – για πρώτη φορά – συνδιοργάνωσης μιας τέτοιας εκδήλωσης, είναι η επιδίωξη συναντίληψης και κοινής δράσης των τριών ακριτικών Νομών μας, που αντιμετωπίζουν τα ίδια περίπου προβλήματα, λόγω της νησιωτικότητας και του μικρού μεγέθους των οικονομιών τους. Η σύσφιξη των δεσμών των Βορειο-αιγαιοπελαγιτών της Αττικής με τις ιδιαίτερες πατρίδες είναι ένας ακόμη πρωταρχικός στόχος.


Γι αυτό, στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων, καθώς και 700 περίπου Λέσβιοι, Χιώτες και Σαμιώτες που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Αττική (επιφανής επιχειρηματίες, επιστήμονες, δημοσιογράφοι και μέλη των Δ.Σ. των συντοπίτικων συλλόγων των νησιών).


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες δεξιώσεων Royal Ballroom του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, στις 8.30 το βράδυ, το προσεχές Σάββατο, με τις ευγενής χορηγίες της ALPHA BANK, της COSMOTE, του ΟΠΑΠ, του Υπουργείο Ανάπτυξης, του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και Αιγαίου και των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Λέσβου, Χίου και Σάμου. Υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι επίσης οι εταιρίες: «Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης ΑΕ», «Best Western Hotels», «Mastiha Shop» και « Mastic spa».


Την εξεύρεση των χορηγιών και την διοργάνωση της εκδήλωσης έχει αναλάβει η «GO Εκδοτική – Διαφημιστική Βορείου Αιγαίου ΑΕ».

Διαφήμιση