Αρχική Πολιτισμός Εκδηλώσεις “Αχ αυτά τα φαντάσματα” από τη Θεατρική Ομάδα Χίου (video)

“Αχ αυτά τα φαντάσματα” από τη Θεατρική Ομάδα Χίου (video)

143

Την παράσταση «Αχ αυτά τα φαντάσματα» του Εντουάρντο ντε Φιλίππο θα παρουσιάσει και φέτος η Θεατρική Ομάδα Χίου.

Ένα έργο τρυφερό, βαθιά ανθρώπινο, άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε με μια πιο συγκινητική και τρυφερή μάτια, τα «φαντάσματα» του ντε Φίλιππο μιλούν για τις ανθρώπινες σχέσεις.
Γραμμένο το έργο μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στην Ιταλία, η Νίτσα Κλούβα σκηνοθέτης της παράστασης μιλά για το πώς παρουσιάζει η ίδια το έργο σήμερα. Σε μια εποχή επίσης περίεργη. Άλλωστε οι πρόβες έγιναν από τη Θεατρική Ομάδα Χίου, με όλο της το δυναμικό, εν μέσω κορονοϊού.α «φαντάσματα» άλλοτε τα κυνηγάμε και άλλοτε μας κυνηγούν, σημείωσε ο Δημήτρης Κουτσουράκης- ο Πασκουάλε στο έργο. Βγαλμένο από την καθημερινότητά μας το έργο, με έναν αστό που προσπαθεί να πιάσει την «καλή», προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα “φαντάσματα” αυτά που έχουμε μέσα μας και αυτά που είναι έξω.

Μετά τις περσινές παραστάσεις στο «Ρίζικο», η Θεατρική Ομάδα Χίου μας περιμένει στο «Μίκης Θεοδωράκης», στον Καστρομηνά.
Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν δύο παραστάσεις 24 και 25 Ιουλίου , με εθελοντική συνεισφορά για τους θεατές και τηρουμένων όλων των μέτρων για τον κορονοϊό.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ERTNEWS.GR

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚαρκινοπαθείς καλούν το Υπουργείο Υγείας…, γράφει η Ευγενία Κώττη
Επόμενο άρθροΝ. Μηταράκης: Προσλαμβάνεται οδηγός ασθενοφόρου στο Πολυδύναμο Ιατρείο Βολισσού