Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Αρωμα Χίου στο Σύνταγμα, 20-24/6/22 στο χώρο πολλαπλών χρήσεων του Μετρό

Αρωμα Χίου στο Σύνταγμα, 20-24/6/22 στο χώρο πολλαπλών χρήσεων του Μετρό

333

Με άρωμα Χίου θα ευωδιάσει ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα.
Από 20 έως 24 Ιουνίου στο χώρο πολλαπλών χρήσεων του σταθμού του Αττικό Μετρό στο Σύνταγμα, θα παρουσιαστεί η Χίος στα πλαίσια της δράσης που διοργανώνει το Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, το Δήμο Χίου και την Κεντρική Ενωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Η έκθεση των τοπικών προϊόντων όπου συμμετέχουν 27 επιχειρήσεις θα λειτουργεί καθημερινά από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 9.00 το βράδυ και στόχος είναι η προβολή των ντόπιων προϊόντων αλλά και η προώθηση της Χίου ως τουριστικό προορισμό.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης των εγκαινίων της δράσης “Άρωμα Χίου στο Σύνταγμα” την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 στις 6.00 μ.μ. οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να μυηθούν στον γαστρονομικό πλούτο της Χίου.

Τα εδέσματα των εγκαινίων βασίζονται στη φιλοσοφία του Taste like Chios, και είναι σε συνεργασία τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας, τον Γ. Πάσσα, Αντιπρόεδρο του Φορέα Τουρισμού και τους chefs Παναγιώτη Παπαδάκη και Γιάννη Λινό που υποστηρίζουν την δράση.

Στην τελετή των εγκαινίων θα παρευρεθούν επίσης ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής και ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας Λεωνίδας Αθηνάδης.
Σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης  Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, σημειώνει:

«Η Περιφέρεια στέκεται αρωγός και στηρίζει την προσπάθεια του Επιμελητηρίου Χίου. Το «Άρωμα Χίου στο Σύνταγμα» αποτελεί προσπάθεια στήριξης των Χιώτικων προϊόντων και των παραγωγών του νησιού που έχει πληγεί τόσο από την πανδημία όσο και από την προσφυγική κρίση, με απώτερο στόχο την προβολή της Χίου ως προορισμό».

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΓια τη στήριξη της γραμμής Βολισσός- Ψαρά, του Γιάννη Μακριδάκη
Επόμενο άρθροΠαραλία Τηγάνι: Μία από τις ομορφότερες της δυτικής Χίου, με το drone του Κ. Αναγνώστου