Αρχική Νέα Τοπικά Χίος Μπροστά- Γ. Καραβασίλης: Δεν είμαστε όλοι ούτε συμμέτοχοι, ούτε «συνένοχοι»

Χίος Μπροστά- Γ. Καραβασίλης: Δεν είμαστε όλοι ούτε συμμέτοχοι, ούτε «συνένοχοι»

169

“Οσον αφορά στην προσπάθεια κάποιων να μεγαλώσουν το κάδρο των ευθυνών για το θέμα της ενοικίασης κτιριακών χώρων για την παραμονή νεοεισερχόμενων μεταναστών, οι πρωτεργάτες φανεροί και αφανείς παραμένουν οι μόνοι καταγεγραμμένοι υπόλογοι στην συνείδηση της χιακής κοινωνίας”, σχολιάζει η παράταξη “Χίος Μπροστά” και ο επικεφαλής της Γιάννης Καραβασίλης.
“Σχετικά με την “ενημέρωση” που επικαλείται ο διευθυντής της Αλήθειας φαίνεται από το πως έδρασαν αυτοί που είχαν ενημερωθεί και αυτό είναι πλέον αποτυπωμένο στην ψηφοφορία και σε όσα διαδραματίστηκαν στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου στις 8 και 9 Απριλίου. Σ΄ αυτές καταγγείλαμε όλες τις μεθοδεύσεις και τις αδιαφανείς διαδικασίες που ακολουθήθηκαν.
Η θέση μας όπως πάντα σε όλα τα θέματα είναι ξεκάθαρη ,αποτυπώθηκε ήδη από τις 30 Μαρτίου με ανακοίνωσή μας , ότι είμαστε παντελώς αντίθετοι σε οποιαδήποτε λειτουργία δομής με το πρόσχημα καραντίνας πάνω στο νησί”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΛαϊκή Συσπείρωση: Καμία σχέση με αλισβερίσι Εκδοτικής Εταιρείας- Δήμου- Περιφέρειας και Υπουργείου Μετανάστευσης
Επόμενο άρθροΜανώλης Στάθης- Δίκτυο πολιτών: Καμία ενημέρωση για το αίτημα ενοικίασης του κτηρίου