Αρχική Νέα Τοπικά ΕΛΜΕ Χίου: “Εκτός συνδικαλιστικού οργάνου όποιοι αποδεχτούν θέσεις στα Υπηρεσιακά συμβούλια Εκπαίδευσης”

ΕΛΜΕ Χίου: “Εκτός συνδικαλιστικού οργάνου όποιοι αποδεχτούν θέσεις στα Υπηρεσιακά συμβούλια Εκπαίδευσης”

77

Να καταθέσουν τις παραιτήσεις τους στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ΠΥΣΔΕ και στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου για ΑΠΥΣΔΕ, ζητά η ΕΛΜΕ Χίου από τους “εκλεγμένους” (όπως τους χαρακτηρίζει) εκπαιδευτικούς με τις πρόσφατες εκλογές στα υπηρεσιακά συμβούλια η ΕΛΜΕ Χίου.

Με ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Χίου, δηλώνει ότι συντάσσεται με την απόφαση του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ (30/11/2020) που καλεί σε παραίτηση όλες και όλους τις/τους συναδέλφους, οι οποίες/οι φέρονται ως «εκλεγμένοι/ες» από τις εκλογές-παρωδία της 7ης Νοεμβρίου. “Εκείνοι οι ελάχιστοι συνάδελφοι που ενδεχομένως δεν το πράξουν, δεν θα τύχουν καμίας αναγνώρισης και νομιμοποίησης από τον κλάδο. Θα εκπροσωπούν μόνο τον εαυτό τους και θα αποτελούν για τον κλάδο ξένο σώμα”, σημειώνεται χαρακτηριστικά από την ΟΛΜΕ.
Ξεκαθαρίζει μάλιστα και η ΕΛΜΕ Χίου, ότι “αν κάποιος δεν ακολουθήσει τις αποφάσεις της ΟΛΜΕ τότε θέτουν τους εαυτούς τους και εκτός συνδικαλιστικού οργάνου”.

Χαιρετίζοντας τον αγώνα των εκπαιδευτικών η ΕΛΜΕ Χίου ζητά επίσης να παραταθεί η θητεία των νόμιμα εκλεγμένων αιρετών, μέχρι τη στιγμή που οι επιδημιολογικές συνθήκες το επιτρέψουν και με πλήρη ανάπτυξη των δημοκρατικών διαδικασιών πραγματοποιηθεί δια ζώσης ψηφοφορία.

Διαφήμιση