Αρχική Νέα Τοπικά Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων- μηνύματα

Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων- μηνύματα

120

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Χίου Παντελή Μπουγδάνου
Η 21η Νοεμβρίου είναι η ημέρα που ο ελληνικός λαός τιμά τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας. Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, πιστές στην παράδοση του λαού μας, υπερασπίζονται πάντα στο ακέραιο τα σύνορά μας, την εδαφική μας ακεραιότητα και την εθνική μας κυριαρχία.
Τιμούμε τους ήρωες που θυσιάστηκαν για την πατρίδα και εκφράζουμε την βαθιά μας ευγνωμοσύνη προς όλα τα άξια στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τους στρατευσίμους που διασφαλίζουν τα σύνορα και τα συμφέροντα της χώρας, κάτω από πραγματικά δύσκολες συνθήκες προκειμένου να υπάρχει ειρήνη και ευημερία. Η Χίος, ως ακριτικό νησί, αναγνωρίζει την σημαντική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων και την εκτιμά βαθύτατα.
Σε όλη την μακρά πορεία του Έθνους μας οι Ένοπλες Δυνάμεις αυστηρά προσηλωμένες στο καθήκον υπερασπίζονται τα ιδανικά της Ελευθερίας και της Εθνικής ανεξαρτησίας.
Η Περιφερειακή Ενότητα Χίου τους τιμά και θα είναι έμπρακτα στο πλευρό τους.

Χρόνια πολλά σε όλα τα άξια στελέχη των ενόπλων δυνάμεων!

Μήνυμα Δημάρχου Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη

Με αφορμή την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων αποτίουμε και φέτος την υπέρ-τατη τιμή και σεβασμό σε όλα τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας που δια-χρονικά αποτελούν τους θεματοφύλακες της πατρίδας και του Έθνους μας, της εδαφικής μας ακεραιότητας, των ιερών και των οσίων μας.
Συγχρόνως, εορτάζουμε και τιμούμε εξόχως και την Υπέρμαχο Στρατηγό, την σκέπη και προστάτιδα των ενόπλων δυνάμεων που εμποτίζει με ανεξάντλητη δύναμη την ελληνική ψυχή σε όλους τουςαγώνες της ένδοξης πατρίδας μας.
Στο πρόσωπο των Ενόπλων Δυνάμεών μας τιμούμε την ανεκτίμητη συμβολή τους στην ιστορική πορεία του Ελληνισμού, αλλά και τους αλησμόνητους αμέ-τρητους ήρωες, που ως ακοίμητοι φρουροί των συνόρων και της πατρίδας, προσέφεραν το αίμα τους με πίστη στα ιδανικά της ελευθερίας και της εθνικής ακεραιότητας, θυσιαζόμενοι για τη δική μας ασφάλεια, πρόοδο και ανεξαρτησία.
Η γενναία αυτή παρακαταθήκη επάξια υπηρετείται από τις Ένοπλες Δυνάμεις μας που στέκονται σθεναρά στο ύψος των προγόνων μας και διαπνεόμενοι από τα ίδια πάντα ιδανικά που κατευθύνουν το λαό μας, υπηρετούν υποδειγματικά τα καθήκοντά τους.
Όλους και όλες, τους άνδρες και τις γυναίκες των Σωμάτων Ασφαλείας μας τους θαυμάζουμε απευθύνοντάς τους το σεβασμό και την εμπιστοσύνη μας.

Χρόνια πολλά, με την Υπέρμαχο Στρατηγό να στέκει πάντα πλάι σας!

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΒιοπαράλογος καθαρισμός Βολισσού, γράφει ο Γ. Μακριδάκης
Επόμενο άρθροΔίκτυο Πολιτών Χίου: καταγγέλλει τις ενέργειες Δήμου για μετακίνηση καθαριστριών