Αρχική Νέα Τοπικά Κατά ΣΥΡΙΖΑ ο ιδιοκτήτης ακτινοδιαγνωστικού Κέντρου για τον έλεγχο από Επιθεώρηση Εργασίας

Κατά ΣΥΡΙΖΑ ο ιδιοκτήτης ακτινοδιαγνωστικού Κέντρου για τον έλεγχο από Επιθεώρηση Εργασίας

69

Για ψευδείς ειδήσεις και κατηγορίες που διαρρέει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. εις βάρος του, κάνει λόγο σε νέο δελτίο τύπου ο ιατρός- ακτινοδιαγνώστης Κώστας Τρομπούκης σχετικά με τον έλεγχο που έγινε από επιθεωρητή εργασίας στην επιχείρησή του και στη μηνυτήρια αναφορά εις βάρος του από τον Γενικό Γραμματέα του ΣΕΠΕ.
Βολές και κατά ΜΜΕ που παρουσίασαν τη σχετική είδηση (να σημειώσουμε ότι από την πρώτη στιγμή επικοινωνήσαμε με τον κ. Τρομπούκη και ζητήσαμε την θέση του αλλά μας παρέπεμψε στο καταρχήν δελτίο τύπου που ήδη είχαμε παρουσιάσει).
Δίνοντας τη δική του εκδοχή για το επεισόδιο αναφέρει ότι «Κατά το γενόμενο έλεγχο, στο χώρο εργαζόταν μια γραμματέας εντός του ωραρίου της και μία καθαρίστρια με εργόσημο».
Σε ότι αφορά την καθαρίστρια, συμφώνησε στα πλαίσια της προθεσμίας που δίδει ο νόμος, να προσκομίσει τα δικαιολογητικά της την Τρίτη 18/06/2019.
Παρουσιάζουμε ολόκληρο το δελτίο τύπου:
“Επειδή πολλά αναληθή και συκοφαντικά κυκλοφόρησαν στα Μ.Μ.Ε. (σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα των προσκείμενων στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.) σχετικά με τα όσα συνέβησαν την Παρασκευή 14/6/2019 κατά τη διάρκεια ελέγχου στο ιατρείο μου από τον επιθεωρητή του Σ.Ε.Π.Ε. Δημ. Φραγκομίχαλο, θέλω να δηλώσω με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο:
• Στην επιχείρηση μου εργάζονται εκτός από μένα, τέσσερα (4) άτομα και δεν υπάρχει, ούτε υπήρξε ποτέ ανασφάλιστος και αδήλωτος εργαζόμενος.
• Κατά το γενόμενο έλεγχο, στο χώρο εργαζόταν μια γραμματέας εντός του ωραρίου της και μία καθαρίστρια με εργόσημο.
• Με έκπληξη μου διαπίστωσα ότι ο επιθεωρητής γνώριζε και το ωράριο της γραμματέως και δεν ζήτησε πίνακα προσωπικού.
• Για δε την καθαρίστρια συμφώνησε στα πλαίσια της προθεσμίας που δίδει ο νόμος, να προσκομίσω τα δικαιολογητικά της την Τρίτη 18/06/2019.
• Παρόλα αυτά ο ίδιος και ο Ειδικός Γραμματέας Σ.Ε.Π.Ε. προέβησαν την επόμενη μέρα Σάββατο 15/06/2019 σε μηνυτήριο αναφορά και δημοσιοποίηση ψευδών και συκοφαντικών ειδήσεων μέσω Δελτίου Τύπου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Τα συμπεράσματα είναι αυτονόητα.
Η πολιτική μου δραστηριότητα και η έντονη συμμετοχή μου στην προσπάθεια αλλαγής της στρεβλής κατάστασης που ζει ο τόπος μας την τελευταία τετραετία με την κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι η προφανής αιτία στοχοποίησής μου. Η μέθοδος της συκοφαντίας είναι γνωστή τακτική του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. Δεν πτοούμαι γιατί απλούστατα δεν έχω τίποτε να κρύψω. Έχω ήδη προσφύγει στην ελληνική Δικαιοσύνη”.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό Χίου- ποιοι το απαρτίζουν
Επόμενο άρθροΥπουργείο Εργασίας: πρόκληση η στάση εργοδότη στη Χίο για τον έλεγχο σε Επιθεώρηση Εργασίας