Αρχική Green Life Ζώα & Περιβάλλον Καθαρίζει την παραλία της Δασκαλόπετρας ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία, 19/9

Καθαρίζει την παραλία της Δασκαλόπετρας ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία, 19/9

152

Με συμβολικό καθαρισμό στη προσβάσιμη σε άτομα με αναπηρία παραλία της Δασκαλόπετρας συμμετέχει το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 (10:00 π.μ.), ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία σε συνεργασία με το Δίκτυο Εθελοντών του.
Ο καθαρισμός γίνεται στα πλαίσια της Δράσης “Green Challenge- 2020”, υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία του «Let’s Do it Greece» και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα εθελοντικού καθαρισμού των ακτών (18 Σεπτεμβρίου).

Την αφετηρία της Δράσης θα αποτελέσει το seatrack της Δασκαλόπετρας.
Δυστυχώς όμως ο Δήμος Χίου δεν συμμετέχει στη δράση, προσφέροντας έστω γάντια και σακούλες σκουπιδιών που πρέπει να έχουν μαζί τους οι συμμετέχοντες!

Σε σχετική ανακοίνωση του Παγχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία (Π.Σ.Α.μεΑ.) σημειώνεται:

“Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να στηρίξουν αυτή την ενέργεια αφιερώνοντας λίγο από τον χρόνο τους, σε όποια παραλία και αν βρίσκονται, περισυλλέγοντας έστω και ένα σκουπίδι που συναντούν, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία καθαρών ακτών!

Επιπλέον με τη δράση αυτή δίνεται η ευκαιρία στους συμμετέχοντες για γνωριμία με το Δίκτυο Εθελοντών του Π.Σ.Α.μεΑ. και τις δράσεις τις οποίες υλοποιεί, που έχουν στόχο την εθελοντική κοινωνική συμμετοχή και προσφορά!

Παρακαλούμε όλους τους συμμετέχοντες να έχουν ατομικό εξοπλισμό γάντια μιας χρήσεως και από μια σακούλα σκουπιδιών.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας”.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΓενική απεργία για προσφυγικό- μεταναστευτικό προτείνει το Περιφερειακό Συμβούλιο Β. Αιγαίου
Επόμενο άρθροΟ ΦΑΡΟΣ τιμά τη μνήμη Μικράς Ασίας- δωρεά ζεύγους Κιουράνη στο λαογραφικό μουσείο