Αρχική Πολιτισμός Εκδηλώσεις Μουσικό Φεστιβάλ Χίου: Παγκόσμια πρώτη των Outernational – Διαγωνισμός για προσκλήσεις

Μουσικό Φεστιβάλ Χίου: Παγκόσμια πρώτη των Outernational – Διαγωνισμός για προσκλήσεις

52

Το Μουσικό Φεστιβάλ Χίου παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και τον κόσμο, τη νέα δουλειά των Outernational με τίτλο EXT INC / REMEMBER ME, την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022, στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” στην περιοχή Καστρομηνά.

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ (ΜΕΣΩ FACEBOOK Ή ΣΤΕΙΛΤΕ MAIL με ονοματεπώνυμο στο chiosnews.com@gmail.com) ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το διεθνές διαπολιτισμικό πρότζεκτ Outenational αποτελείται από κορυφαίους μουσικούς και συνθέτες από διάφορα σημεία του κόσμου, που βρίσκονται σε διαρκή αναζήτηση παραδοσιακών ήχων, ενώ κατά μήκος των συνόρων που διαλύονται, συλλαμβάνουν τη μουσική ως μια ιστορία αλλαγής και μετανάστευσης.

Το πρόγραμμα EXT INC / REMEMBER ME, που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Μουσικό Φεστιβάλ Χίου, δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τους συνθέτες Aida Shirazi και Emre Dündar με στόχο τον εντοπισμό χαμένων παραδόσεων και τη σύνδεσή τους με το σήμερα.

Η Aida Shirazi εξερευνά ξεχασμένους ήχους, ο Emre Dündar χαμένες γλώσσες, τα μυστικά των οποίων ιχνηλατεί στις συνθέσεις του.
Μπλεγμένα με αρχαίες μουσικές συνθέσεις κατά μήκος των συνόρων και νέες προσεγγίσεις σε παλιά τραγούδια, τα έργα τους (σύνθεση, electronics, φωνή) ρέπουν προς τη μελλοντική σύνδεση με άλλους ήχους και είδη.

Aida Shirazi: σύνθεση, electronics
Emre Dündar: σύνθεση, Midi Piano
Elisa Erkelenz: επιμέλεια & δραματουργία

James Banner, κοντραμπάσο | Andreas Arend, θεόρβη | Szilard Benes, κλαρινέτο | Rebecca Beyer, βιολί | David-Maria Gramse, βιολί | Emil Kuyumcuyan, κρουστά | Vladimir Waltham, τσέλο.

Ώρα έναρξης: 21.00, Κυριακή 7/8/22

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ / 7 ευρώ (μειωμένο)

Η προπώληση γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της υπηρεσίας εισιτηρίων ticketservices.gr ή από το κατάστημα Πυξίδα στη Χίο

TICKET SERVICES
τηλεφωνικά: 210 7234567
online: ticketservices.gr

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΥΞΙΔΑ
Απλωταριάς 34, Χίος
τηλ. 22710 26666

Περισσότερες πληροφορίες: www.chiosmusicfestival.gr

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤρεις νέοι πρόσφυγες εντοπίστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Καρδαμύλων
Επόμενο άρθροΔημοτικό Συμβούλιο Δήμου Χίου: Αντιδήμαρχος καταγγέλλει Αντιδήμαρχο για περιβαλλοντική καταστροφή σε υδροβιότοπο