Αρχική Νέα Τοπικά Πιστώσεις το Σεπτέμβριο ’21 για να προχωρήσει το φράγμα Κόρης Γεφύρι

Πιστώσεις το Σεπτέμβριο ’21 για να προχωρήσει το φράγμα Κόρης Γεφύρι

85

Με τη διαβεβαίωση ότι “από το Σεπτέμβριο 2021 πρόκειται να εξασφαλισθούν οι πιστώσεις, ώστε να προχωρήσουν οι εργασίες και απαιτούμενες μελέτες ελέγχου με στόχο την ολοκλήρωση του φράγματος Κόρης Γεφύρι ως το τέλος του 2022 με αρχές του 2023”, κατέληξε η τεχνική σύσκεψη, μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων.

Ετσι μετά την ανάλυση που έκανε στη σύσκεψη ο Καθηγητής κ. Γκαζέτας που έχει κάνει και τη σχετική μελέτη, αποφασίστηκε ότι «από το Σεπτέμβριο 2021 πρόκειται να εξασφαλισθούν οι πιστώσεις».

ΦΡΑΓΜΑ ΚΟΡΗΣ ΓΕΦΥΡΙ- ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ στο ΣΩΜΑ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ_13042021

Στοιχείο απαραίτητο ώστε να ολοκληρωθεί το έργο του φράγματος, που η πρώτη δημοπράτησή του έγινε το 2004 αλλά παρόλες τις… θυσίες δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών, Δημήτρης Παπαγιαννίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Παντελής Μπουγδάνος, ο Ομότιμος Καθηγητής του Πολυτεχνείου Γεώργιος Γκαζέτας, οι Υπηρεσιακοί Παράγοντες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων καθώς και της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Χίου.
Παράλληλα, στη σύσκεψη συμμετείχαν Τεχνικοί σύμβουλοι και συνεργάτες του Υπουργείου αλλά και εκπρόσωπος της Αναδόχου Εταιρείας.

Περιμένουμε λοιπόν…

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠλήρως προσβάσιμο το Βυζαντινό Μουσείο (Μετζητιέ Τζαμί), αλλά με… τηλεφώνημα
Επόμενο άρθροΤσάϊ από το Φιλοζωικό Σύλλογο Χίου