Αρχική Νέα Τοπικά “Τραγική η επιλογή της Κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τον κορονοϊό με κανόνες της...

“Τραγική η επιλογή της Κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τον κορονοϊό με κανόνες της αγοράς”, δήλωση Α. Μιχαηλίδη

102

“Η εμφάνιση του πρώτου, ουσιαστικά, κρούσματος Covid-19 στο νησί μας ήταν αναμενόμενη. Είχαμε έγκαιρα επισημάνει την τραγική επιλογή της κυβέρνησης να εγκαταλείψει την διαχείριση της πανδημίας με επιστημονικά κατά βάση κριτήρια και να ακολουθήσει τους κανόνες της αγοράς”, σημειώνει με σχετικό δελτίο τύπου ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης.
“Οι παλινωδίες της (κυβέρνηση) κλονίζουν την εμπιστοσύνη και την πειθαρχία των πολιτών στα μέτρα. Οι μαζικοί έλεγχοι, τόσον οι διαγνωστικοί, όσον και αυτοί για την διαπίστωση της ανοσίας του πληθυσμού, είναι απόλυτα ανεπαρκείς έως ανύπαρκτοι. Επιπρόσθετα, η απαξίωση του δημοσίου συστήματος υγείας και στο νησί μας είναι προφανής, με κορυφαία την κατάρρευση του ακτινολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Χίου. Όσον αφορά τα μέτρα στα μέσα μεταφοράς, θαλάσσια και εναέρια, είναι ελλιπή και καταστρατηγούμενα συστηματικά. Τέλος, ο συνωστισμός που παρατηρείται κάποιες φορές σε χώρους συνάντησης νέων κυρίως ανθρώπων είναι εξαιρετικά επικίνδυνος.
Είναι καταφανές πως η αδυναμία της κυβέρνησης να διαχειριστεί σοβαρά το ζήτημα της πανδημίας οδηγεί σε τραγικά αποτελέσματα τη χώρα και τους πολίτες”, καταλήγει ο κ. Μιχαηλίδης.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤο Βερολίνο καταλογίζει στην Αθήνα παράνομες επαναπροωθήσεις, (άρθρο από in.gr)
Επόμενο άρθροΣυναυλία ΦΟΚ με το Γ. Διονυσίου στο Ανοικτό Θέατρο Καρδαμύλων, 12/8