Αρχική Νέα Τοπικά Στ. Κάρμαντζης- συνέντευξη στην ΕΡΑ: “για ένα δήμο με ανοιχτές πόρτες”

Στ. Κάρμαντζης- συνέντευξη στην ΕΡΑ: “για ένα δήμο με ανοιχτές πόρτες”

47

Την πλατεία Βουνακίου επέλεξε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σταμάτης Κάρμαντζης για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού του «Σύμπραξη Δημιουργίας» το βράδυ της Πέμπτης.
Μιλώντας στην ΕΡΑ Αιγαίου οκ. Κάμαντζης επισήμανε ότι έχει περάσει από όλους βαθμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης, σημειώνοντας την εμπειρία που διαθέτει, αλλά και θυμίζοντας λόγια του Καζαντζάκη για να πει ότι «κουβαλάνε το νέο που διορθώνει πράγματα και καταστάσεις»
Εξέφρασε την άποψη ότι τα τελευταία 5 χρόνια πήγαμε πίσω πολλά χρόνια, και η εικόνα που θυμίζει η Χίος είναι μια βομβαρδισμένη πόλη, με λακκούβες «που ακόμα και προπολεμικά δεν συναντούσες»
Είπε για τη νυν δημοτική αρχή Βουρνού πως δεν έφερε κάτι διαφορετικό και ότι επέδειξε στασιμότητα, ειδικά αν συγκρίνει κανείς το έργο της περιφερειακής ενότητας που όπως είπε έχει όνομα και επώνυμο.
«Το μόνο που μπορεί να πει η επερχόμενη δημοτική αρχή είναι ο περιφερειακός δρόμος, αλλά που και αυτό έγινε με χρηματοδότηση δική μας, εννοώντας την Περιφέρεια, και φυσικά και με προσπάθεια δική μας», σχολίασε.
Συνεχίζοντας την κριτική σημείωσε ότι «στον τουρισμό βουλιάξαμε, στη διαχείριση του προσφυγικού έχουμε πάει πιο κάτω από τα κάτω και όλα αυτά είναι βαρύτατες ευθύνες της παρούσας δημοτικής αρχής , η οποία με τον τρόπο που το χειρίστηκε εξέθεσε και δυσφήμισε τη Χίο».
Σαν πρόταση του συνδυασμού του για το προσφυγικό επανέλαβε «να κλείσει άμεσα η ΒΙΑΛ. Δεν είναι κέντρο παραμονής αλλά καταγραφής . Είναι ευθύνη της Πολιτείας να βρει ένα πολιτισμένο κτήριο το οποίο να καταγράφονται και να προωθούνται σύμφωνα με τη συμφωνία Ε.Ε. –Τουρκίας και αυτή είναι ευθύνη της Κυβέρνησης».
«Πάμε για ένα δήμο με ανοιχτές πόρτες, για ένα δήμο που θα είναι το σπίτι του δημότη και του πολίτη που θα μπορεί να αγκαλιάσει τα προβλήματα και να δώσει ελπίδα και προοπτική», τόνισε ο κ. Κάρμαντζης εξαίροντας το πρόγραμμα του συνδυασμού του και ζητώντας θετικό αποτέλεσμα από την πρώτη Κυριακή.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚώστας Τριαντάφυλλος- συνέντευξη στην ΕΡΑ: “αυτές οι εκλογές είναι υπαρξιακές για τον τόπο”
Επόμενο άρθροΜ. Σκούφαλος- συνέντευξη στην ΕΡΑ: Δημοτική Αρχή στο πλευρό της λαϊκής οικογένειας