Αρχική Νέα Τοπικά Σύλληψη οδηγού φορτηγού για παράνομη μεταφορά ανθρώπων- είχε καμουφλάζ την… ελληνική σημαία

Σύλληψη οδηγού φορτηγού για παράνομη μεταφορά ανθρώπων- είχε καμουφλάζ την… ελληνική σημαία

307

Στη σύλληψη ενός 42χρονου, προχώρησαν βραδινές ώρες της Πέμπτης, 21/11, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου, αφού σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο λιμένα της Χίου και σε οχήματα που επρόκειτο να φορτωθούν σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο το οποίο προερχόταν από λιμένα Μυτιλήνης με προορισμό τον Πειραιά, βρέθηκαν κρυμμένα σε φορτηγό όχημα 10 άτομα που στερούνταν ταξιδιωτικά έγγραφα.
Στη σχετική φωτογραφία από το εσωτερικό του φορτηγού, φαίνεται πως είχε γίνει χρήση και της ελληνικής σημαίας, για να θεωρηθεί… υπεράνω υποψίας ο 42χρονος οδηγός.
Όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο τύπου, «από τον διενεργηθέντα έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω 42χρονος ως οδηγός Φ/Γ οχήματος κλειστού τύπου μετέφερε επιμελώς κρυμμένους εντός του οχήματος, δέκα (10) αλλοδαπούς στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να διευκολύνει τη μεταφορά τους στην ενδοχώρα.


Επίσης εντός του οχήματος εντοπίστηκε βαλίτσα με το χρηματικό ποσό των πέντε χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (5.500 €), η οποία ανήκε στον ημεδαπό οδηγό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ όχημα, τρία (03) κινητά τηλέφωνα καθώς και το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό, που βρέθηκαν στην κατοχή του 42χρονου».

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣτο μαγικό κόσμο των μανιταριών, διήμερο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λαγκάδας
Επόμενο άρθροΟμόφωνα ΟΧΙ σε νέα κλειστή δομή των 5.000+, από Δ.Σ Χίου