Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Συνάντηση νεοεκλεγμένου Δημάρχου Οινουσσών με υπουργό Ναυτιλίας: σωστικά και ΑΕΝ στο επίκεντρο

Συνάντηση νεοεκλεγμένου Δημάρχου Οινουσσών με υπουργό Ναυτιλίας: σωστικά και ΑΕΝ στο επίκεντρο

48

Με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη συναντήθηκε στο υπουργείο, ο νέος Δήμαρχος Οινουσσών Γιώργος Δανιήλ.
«Ως Δήμαρχος ναυτικού τόπου επέλεξα να εκκινήσω τις επαφές με τη νέα Κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη από τα ζητήματα της ναυτικής εκπαίδευσης, που μας απασχολούν και να θέσω παράλληλα τις δικές μας προτεραιότητες για την ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού», σημειώνει στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Δανιήλ, ο οποίος προσκάλεσε τον υπουργό να επισκεφθεί και επίσημα την «ακριτική κοιτίδα της ναυτοσύνης».

«Η ανταπόκριση του Υπουργού ήταν θετική και εκτίμησή μας είναι ότι σύντομα θα σημειωθεί πρόοδος τόσο στα ζητήματα της Σχολής Σωστικών και της επισκευής του κτιρίου της ΑΕΝ, όσο και της αύξησης των απευθείας συνδέσεων με τον Πειραιά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους», προσθέτει ο Γιώργος Δανιήλ.
«Στη συνάντηση, μας τίμησε με την παρουσία και συνδρομή του ο συμπατριώτης μας Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γεώργιος Δ. Πατέρας, ο οποίος επιδεικνύει θερμό ενδιαφέρον, ενώ η αντιπροσωπεία της νέας δημοτικής αρχής πλαισιωνόταν από τους εκλεκτούς συνεργάτες δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Γιάννη Γ. Λυγνό και Σταύρο Δ. Χατζησταύρου», σημειώνει ο νέος Δήμαρχος Οινουσσών Γ. Δανιήλ.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚολυμβητικός Διάπλους Αγίας Ειρήνης- Αγίου Στεφάνου με 94 αθλητές (VIDEO)
Επόμενο άρθροΧοροεσπερίδα από την Ενωση Ομογενών Χίου, 3/8