Αρχική Νέα Αθλητικά Συνδυασμός Βασιλάκη: Αποχώρηση από τις εκλογές της ΕΠΣ Χίου με καταγγελίες

Συνδυασμός Βασιλάκη: Αποχώρηση από τις εκλογές της ΕΠΣ Χίου με καταγγελίες

136

Με την παρακάτω ανακοίνωση στα ΜΜΕ, ο επικεφαλής του συνδυασμού “Συνεργασία ΜΟΝΟ για το ποδόσφαιρο” Στέλιος Βασιλάκης, επανέρχεται στα θέματα των εκλογών της ΕΠΣ Χίου. Μέσα από μια σειρά καταγγελιών για παρεμβάσεις, δηλώνει ότι αποχωρεί ο συνδυασμός του από τις εκλογές της 30ης Ιουνίου 2021.
Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Ποδοσφαιρικές εκλογές που εξαρτώνται από Δημάρχους, αντιδημάρχους, παραδημάρχους, παρατρεχάμενους, δημοτικούς συμβούλους, ενδιάμεσους, εργολάβους, κούκλες βιτρίνας, κολαούζους … και παράγοντες που κράζουν τα πάντα αλλά το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το προσωπικό τους συμφέρον και το μαρούλι …
Δεν πρέπει να δηλώνεις ότι είσαι το διαφορετικό αλλά και να είσαι στην πράξη …
Λοιπόν σας αδειάζω την γωνία ….γιατί για να επιβιώσω θα πρέπει καταπατήσω τις αρχές μου!!!

θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που θέλουν να με στηρίξουν αλλά βλέποντας την δύσκολη θέση που βρίσκονται οι παράγοντες και οι ομάδες μετά τις απειλές και τα …«ποδοσφαιρικά» κίνητρα ,θέλω να τους βγάλω από την δύσκολη θέση !!!

Καταγγέλλω τις πραξικοπηματικές ενέργειες κάποιων “αρχόντων” για κατάληψη κι σφετερισμό κάθε εξουσίας κι φίμωσης κάθε ανεξάρτητης κι υγιούς φωνής, σαπίλα κι δυσωδία σε όλο το μεγαλείο.
Αν με ενδιέφεραν οι καρέκλες θα έκανα δεκτή την πρόταση από το «ΓΕΝΙΚΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ» για 2 χρόνια προεδρίας(αλήθεια δε ξέρω ποσό τιμά τον… ΠΡΟΕΔΡΟ). Απλά δεν είμαι καρεκλοκένταυρος κι αδηφάγος λάτρης κάθε εξουσίας όπως κάποιοι που χωρίς την εξουσία θα βυθιστούν στο σκοτάδι της ανυποληψίας.

Μια διοίκηση που είναι ανίκανη και εξαφανισμένη …που είναι υπεύθυνη για την κατάντια να γίνονται εκλογές με 9 ομάδες που μόλις χθες άνοιξε τα γραφεία της … που δεν έχει ενημερώσει κανέναν για το πως θα γίνουν οι εκλογές ….
Το ποδόσφαιρο που θα ήθελα να υπηρετήσω και να βοηθήσω να βγει από την ανυπαρξία του δεν είναι αυτό που συνάντησα από την στιγμή που ανακοίνωσα την υποψηφιότητα μου … Εγώ θα είμαι στα γήπεδα και πάλι … ενώ άλλοι θα συνεχίσουν να είναι σε δημαρχεία και πολιτικά γραφεία ….

Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Συνεργασία ΜΟΝΟ για το ποδόσφαιρο” Στέλιος Βασιλάκης κι τα λοιπά μέλη”.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜουσική από την ομάδα Batala Chios στη Βολισσό
Επόμενο άρθροΝεκρός 30χρονος σε παραλία της Βολισσού