Αρχική Νέα Τοπικά Συσπειρώθηκαν… Αγωνιστικά δάσκαλοι- νηπιαγωγοί

Συσπειρώθηκαν… Αγωνιστικά δάσκαλοι- νηπιαγωγοί

150

Με 5 από τις 7 έδρες του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δασκάλων και νηπιαγωγών Χίου να πηγαίνουν στην  παράταξη της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών (Α.Σ.Ε.) και οι άλλες δύο στη Δημοκρατική Συνεργασία (ΔΗ.ΣΥ.), ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στο Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου.

Σε σύνολο 258 ψηφισάντων, η ΑΣΕ έλαβε 171 ψήφους και η ΔΗΣΥ 56. Επίσης 31 ήταν τα ΛΕΥΚΑ/ΑΚΥΡΑ.

Παράλληλα για αντιπροσώπους στη ν ΑΔΕΔΥ, η ΑΣΕ στέλνει 10 και η ΔΗΣΥ 3 άτομα.

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται για την
– Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (Α.Σ.Ε) : Σκουφάλου Αγγελική, Πουλιανός Κωνσταντίνος, Παληού Χριστίνα, Τσίγκος Στέφανος, Ψαρούδης Κωνσταντίνος.
– Δημοκρατική Συνεργασία (ΔΗ.ΣΥ) : Ζύμαρης Δημήτριος, Κλεισσάς Ηλίας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΕ
Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που με την ψήφο τους στήριξαν την ΑΣΕ στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα απέναντι στις αντιεκπαιδευτικές πολιτικές των κυβερνήσεων.

Στις χθεσινές εκλογές, ένα σημαντικό μέρος μόνιμων, αναπληρωτών, νεοδιόριστων, συναδέλφων από την Ειδική Αγωγή, στήριξαν τις συλλογικές διαδικασίες του συλλόγου αναδεικνύοντας το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών σε πρώτη δύναμη, δίνοντάς της μάλιστα την αυτοδυναμία με 5 έδρες.

Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας να στηρίξουμε τον αγώνα για ένα διαφορετικό σχολείο και νηπιαγωγείο μαζί με όλους τους συναδέλφους.

Η συσπείρωση και η συμμετοχή στις συλλογικές διαδικασίες του συλλόγου είναι αναγκαία προϋπόθεση για να αντιμετωπίσουμε την ασφυκτική κατάσταση που διαμορφώνεται με το «νέο σχολείο» της ημιμάθειας, του ανταγωνισμού και της κατηγοριοποίησης. Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας. όμως τίποτα δεν τελείωσε.

Ο σύλλογος είναι το σπίτι μας και η δύναμη βρίσκεται στα χέρια μας, στους δικούς μας αγώνες μας όχι στις πολιτικές που μας τσακίζουν. Δίνουμε μαζικά το μήνυμα της διεκδίκησης και του Αγώνα.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣτις κάλπες οι δικηγόροι- μόνη για την Προεδρία η Ανθ. Ζαννάρα
Επόμενο άρθροΕκλογές σε Κίνημα Αλλαγής: Η ώρα της τηλεμαχίας στην ΕΡΤ1