Αρχική Νέα Τοπικά Συζήτηση για εξειδικευμένα μέτρα σε προσφυγικό- μεταναστευτικό στο Δημοτικό Συμβούλιο ζητά η...

Συζήτηση για εξειδικευμένα μέτρα σε προσφυγικό- μεταναστευτικό στο Δημοτικό Συμβούλιο ζητά η ΛΑΣ Χίου

98

Την εξειδίκευση του θέματος για συγκεκριμένα μέτρα και δράσεις, σχετικά με το μεταναστευτικό- προσφυγικό, που είναι το θέμα του έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χίου, ζητούν από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης. Επισημαίνει ότι “… έχουν συγκληθεί πολλά Δημοτικά Συμβούλια με το γενικόλογο αυτό θέμα , και έχουν αναλωθεί ώρες στην συζήτηση και ανάλυση του θέματος».
Μάλιστα η ΛΑΣ κατέθεσε το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου 2020, το σχετικό αίτημα στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.
«Οι καταιγιστικές εξελίξεις σχετικά με τη δημιουργία της υπερδομής στο Αίπος μετά την ΠΝΠ και την επίταξη των 625 στρεμμάτων από την κυβέρνηση έχουν δημιουργήσει έντονη αγανάκτηση στο χιώτικο λαό ο οποίος απαιτεί από τους ταγούς της Δημοτικής Αρχής δράσεις αποτροπής.
Σε συνέχεια της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με την οποία καταδικάστηκε από όλες τις παρατάξεις η απαράδεκτη ενέργεια της ΠΝΠ και η επίταξη αυτή, ζητούμε την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για να ληφθεί απόφαση για συγκεκριμένα μέτρα δράσης που αφορούν στον αποκλεισμό της περιοχής, στη χρησιμοποίηση όλων των μέσων για να μην υλοποιηθεί αυτή η πράξη και στη συμπόρευση με το λαϊκό αίσθημα.»

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠρωτοβουλίες από Δήμο και Περιφέρεια, ζητά το Τοπικό Συμβούλιο Βροντάδου
Επόμενο άρθροΕπειγόντως Παρασκευή 21/2 Δημοτικό Συμβούλιο Χίου για προσφυγικό- μεταναστευτικό