Αρχική Ομογένεια “Έστησαν” τους ομογενείς της Αυστραλίας οι βουλευτές

“Έστησαν” τους ομογενείς της Αυστραλίας οι βουλευτές

37

{fnc titlos} “Απογοητευμένο” δηλώνει το διοικητικό συμβούλιο τη Παγχιακής Ομοσπονδίας Αυστραλίας, με την  απόφαση  να ακυρώσουν, την τελευταία στιγμή, την επίσκεψή τους στην Αυστραλία, η υφυπουργός Υγείας και βουλευτής του νομού Ελπίδα Τσουρή και ο βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Βαρίνος.
Τόσο η κα Τσουρή, όσο και ο κ. Βαρίνος είχαν αποδεχτεί την πρόσκληση να παραστούν στους φετινούς εορτασμούς για την επέτειο της απελευθέρωσης της Χίου και στο ετήσιο συνέδριο των Χιωτών της Αυστραλίας που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 23-24 Νοεμβρίου στο Σίδνεϊ.
“Οι οργανωτές έκαναν πολλές προετοιμασίες και ετοίμασαν ένα εντυπωσιακό  πρόγραμμα για τους εκπροσώπους του νομού μας στο ελληνικό κοινοβούλιο και λυπήθηκαν  ιδιαίτερα, που  την τελευταία στιγμή, δεν μπόρεσαν να έρθουν στην Αυστραλία” δήλωσε η πρόεδρος της  Ομοσπονδίας Λεμονιά Σαλαγάρα στον ομογενειακό τύπο της Αυστραλίας.
Η κα Σαλαγάρα τόνισε ότι κατά την διάρκεια των διήμερων εργασιών του συνεδρίου όπου θα συζητηθούν διάφορα θέματα που αφορούν τους Χιώτες της Αυστραλίας και τις σχέσεις τους με την ιδιαίτερη πατρίδα τους θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του πρώτου φύλλου της εφημερίδας που θα κυκλοφορήσει η Ομοσπονδία με νέα της χιώτικης παροικίας και της Χίου.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθρο“Ευριπίδης” στο ΔΗΠΕΘΕ Β.Αιγαίου
Επόμενο άρθροΝίκη μαθητών- γονιών στο 1ο ΤΕΕ