Αρχική Νέα Τοπικά Κραυγή από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Κοφινά

Κραυγή από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Κοφινά

10

 
   Τη στήριξη όλων των φορέων ώστε ο αγώνας των ατόμων με αναπηρίες για τη συνέχιση λειτουργίας του ΚΔΑΠ- ΜΕΑ στον Κοφινά να περάσει σε ένα διαφορετικό πλαίσιο θέτει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.
   Ζητά δε ο Σύλλογος την παρέμβαση της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Β. Αιγαίου στο μείζον θέμα της αναστολής της λειτουργίας του ΚΔΑΠ- ΜΕΑ «πιστεύοντας πως μια τέτοια παρέμβαση θα λειτουργήσει θετικά για τα άτομα που εξυπηρετούνται, αλλά και για τους ίδιους τους εργαζόμενους που έχουν να πληρωθούν εδώ και 7 μήνες».
   «Ο Σύλλογος μας, σημειώνεται στην ανακοίνωση, συνεχίζει να πιστεύει σε έναν μακροπρόθεσμο σχεδιασμό του Κράτους στις δομές αυτές. Σχεδιασμός, που υπάρχει μέσα από μελέτες επιφανών επιστημόνων στα θέματα της αναπηρίας. Η διαιώνιση αυτών των προβλημάτων, εκπορεύεται μέσα από την άρνηση των εκάστοτε εξουσιών, να υιοθετήσουν τα μακροπρόθεσμα αυτά σχέδια θέτοντας σε ομηρία, άτομα με αναπηρία, τους γονείς και φυσικά τους ίδιους τους εργαζόμενους.
   Καλούμε, όλους τους φορείς, να μας στηρίξουν ενεργά πάνω σε ένα διαφορετικό πλαίσιο αγώνων, που πιστεύουμε ότι πρέπει να ακολουθήσουμε»,. Καταλήγει η ανακοίνωση- κραυγή του συλλόγου για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Κοφινά.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΝηρέας: τι μέλλει γενέσθαι- συνέντευξη Αρ. Μπελλέ
Επόμενο άρθροΚαταδίκη για τους ρουκετατζήδες