Αρχική Νέα Τοπικά ΔΗΚΕΧ: αποπληρωμή των δεδουλευμένων ζητούν οι εργαζόμενοι

ΔΗΚΕΧ: αποπληρωμή των δεδουλευμένων ζητούν οι εργαζόμενοι

25

 «Απαίτηση των εργαζομένων είναι η αποπληρωμή των δεδουλευμένων και η μηνιαία καταβολή της μισθοδοσίας τους» δηλώνουν οι εργαζόμενοι στη ΔΗΚΕΧ. Απαίτηση απόλυτα δικαιολογημένη κι έχουν την αμέριστη στήριξη μας γι αυτό. Από εκεί και πέρα η ανακοίνωσή με την οποία στρέφονται κατά του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ αναφορικά με την θέση που πήρε υπέρ της Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου είναι προφανές ότι εξυπηρετεί την πολιτική του δημάρχου Χίου. Η ομηρία του εργαζόμενου και δη του συμβασιούχου στην απόλυτη έκφραση της.


Ακολουθεί η ανακοίνωση:
«Με αφορμή το άρθρο του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ, για το οποίο οφείλαμε προηγουμένως να έχουμε ενημερωθεί, οι εργαζόμενοι της ΔΗ.Κ.Ε.Χ συναντηθήκαμε με τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Συλλόγου κ. Λ. Τσακό και κ. Π. Πεντάκη, με σκοπό να διευκρινιστεί η θέση του συλλόγου έναντι των εργαζομένων.
Αρχικά θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι η οικονομική και διοικητική υπηρεσία της ΔΗ.Κ.Ε.Χ ενεργεί σύμφωνα με τη νομοθεσία και εκτελεί υπεύθυνα το έργο της για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης.
Η ΔΗ.Κ.Ε.Χ αποτελείται από 55 εργαζόμενους και λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια 7 κοινωνικές δομές και επιτελεί αξιόλογο κοινωνικό έργο στη Χιακή Κοινωνία. Απαίτηση των εργαζομένων είναι η αποπληρωμή των δεδουλευμένων και η μηνιαία καταβολή της μισθοδοσίας τους.
Την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει συνεργασία της οικονομικής υπηρεσίας της ΔΗ.Κ.Ε.Χ με την αντίστοιχη του Δήμου προκειμένου να ομαλοποιηθεί η εισροή χρημάτων στην Επιχείρηση και η τακτοποίηση των ενταλμάτων που έχουν εγκριθεί από το Δήμαρχο.
Το διετές επιχειρησιακό πρόγραμμα της ΔΗ.Κ.Ε.Χ είναι σύννομο και ως εκ τούτου τα εντάλματα από την οικονομική υπηρεσία του Δήμου προς την Επίτροπο πρέπει να θεωρούνται».

Οι εργαζόμενοι της ΔΗ.Κ.Ε.Χ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθησαν 22 μετανάστες χωρίς διαβατήρια
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση Γ. Κοσμίδη: Εκτιμήσεις για την ασκηθείσα Διαχείριση στο Λιμενικό Ταμείο Χίου