Αρχική Νέα Αθλητικά Ισίδωρος Κάργατζης, συμμετοχή σε μαραθώνιο στο Παρανέστι Δράμας

Ισίδωρος Κάργατζης, συμμετοχή σε μαραθώνιο στο Παρανέστι Δράμας

28

 Μαραθώνιος στο Παρανέστι Δράμας


>> Τερμάτισε με χρόνο 19 ώρες και 53 λεπτά
Στον ορειβατικό υπερμαραθώνιο των 105ΚΜ που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Δήμος Παρανεστίου, συμμετείχε ο Χιώτης αθλητής του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων, Ισίδωρος Κάργατζης. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Παρανέστι, μέσα στο παρθένο δάσος της Ροδόπης. Μια διαδρομή μαγευτική, από τις καλύτερες της Ευρώπης, με μονοπάτια, ποτάμια και πανέμορφο δάσος.


Ο Χιώτης αθλητής μας Ισίδωρος Κάργατζης, μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση, ήρθε 39ος με χρόνο 19 ώρες και 53 λεπτά, ενώ ήταν 12ος στην κατηγορία του, αλλά και 2ος καλύτερος νησιώτης αθλητής, μετά τον Παντελή Κομπαξή, ο οποίος τερμάτισε 1ος με 11 ώρες 42΄58΄΄. Μάλιστα από τον 2ο, σημείωσε 50 λεπτά διαφορά, πιστοποιώντας ότι είναι ο κορυφαίος αθλητής υπεραποστάσεων στην Ελλάδα.


Στην δεύτερη θέση λοιπόν τερμάτισε ο αθλητής από την Τσεχία Mpokots Yatsek(ήταν ο νικητής του ορειβατικού μαραθωνίου του Ολύμπου) με χρόνο 12 ώρες 31?33” και στη Τρίτη θέση ο αθλητής Κωστόπουλος Νίκος με χρόνο 12 ώρες 54?23”.


Ο νικητής του αγώνα, Π. Καμπαξής δήλωσε στη «Δ» : «Η κούρσα ήταν δύσκολη αφού σε αρκετά σημεία της διαδρομής έβρεχε. Αφιερώνω τη νίκη μου στην οικογένειά μου, στον σύλλογό μου (Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης) και την χορηγό εταιρεία NEW BALANCE»


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚωστής Μουσουρούλης- Μήνυμα για την 28η Οκτωβρίου
Επόμενο άρθροΒασίλης Αργυριάδης: κριτική για τη “δεξιά τσέπη του ράσου”