Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Απάντηση Κ. Χατζηδάκη και Κ. Μουσουρούλη σε Ανακοίνωση Τύπου Υπουργείου Περιβάλλοντος

Απάντηση Κ. Χατζηδάκη και Κ. Μουσουρούλη σε Ανακοίνωση Τύπου Υπουργείου Περιβάλλοντος

7

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΑθήνα, 2 Νοεμβρίου 2009Απάντηση Κ. Χατζηδάκη και Κ. Μουσουρούλη σε Ανακοίνωση Τύπου Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον»Απαντώντας στη δήλωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, σε σχέση με το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον», οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης και Κωστής Μουσουρούλης δήλωσαν τα ακόλουθα:


«Αν επιχειρήσει κανείς να απαντήσει στην ουσία των δηλώσεων που έγιναν εκ μέρους της κυβέρνησης το συμπέρασμα είναι ότι βασιλεύει επικίνδυνη άγνοια των διαδικασιών του ΕΣΠΑ. Άγνοια που ξεπερνά κάθε φαντασία. Γι’ αυτό και η πιθανότερη εξήγηση γι’ αυτές τις δηλώσεις είναι πως οι καλές προθέσεις ξεχάστηκαν και κυριαρχούν ακόμα μια φορά η μικροκομματική σκοπιμότητα και η μικροψυχία. Το ΠΑΣΟΚ θυμήθηκε πολύ νωρίς τον παλιό κακό του εαυτό.» 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑπάντηση Νομαρχίας σε ανακοίνωση Συνδυασμού «Χίος Νέα Εποχή – Νέα Δύναμη» σχετικά με το έργο της αποκατάστασης μαντρότοιχων στον Κάμπο
Επόμενο άρθροΟμιλία στο ΟΜΗΡΕΙΟ για τη χρήση νέων τεχνολογιών στη διαδικασία μάθησης