Αρχική Νέα Τοπικά Δήμος Χίου: ευχαριστίες για τη λήξη των εορταστικών εκδηλώσεων Χριστουγέννων και...

Δήμος Χίου: ευχαριστίες για τη λήξη των εορταστικών εκδηλώσεων Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

13

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


         Με τη λήξη των  εορταστικών εκδηλώσεων Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, με την συμμετοχή όλων των κατοίκων της Πόλης και των επισκεπτών της, θεωρούμε χρέος μας να ευχαριστήσουμε όλους όσους με οποιονδήποτε τρόπο έλαβαν μέρος στις εκδηλώσεις  καθώς και όσους συνέβαλαν στην άρτια και επιτυχή διοργάνωση τους.
       Συγκεκριμένα την Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δ. Χίου και τον κ. Μάντικα Δημήτρη.
      Τους μουσικούς κ.κ.  Μάριο Νεαμονιτάκη, Νίκο Γιαννακουλάκο, Γιώργο Νεαμονιτάκη, Φακίρη Λουλούδη και Σάκη Πιπίδη, οι οποίοι υπό την αιγίδα της Φιλαρμονικής Δήμου Χίου διοργάνωσαν την υπέροχη μουσική συναυλία στην Κεντρική Πλατεία του Δήμου, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς 2010.
Τη ΔΗ.Κ.Ε.Χ. Δήμου Χίου, με το προσωπικό της για τη συμμετοχή της με το τραινάκι του Δήμου μας, στις εκδηλώσεις των ημερών, αφιερωμένες στα παιδιά του Δήμου μας.
      Τη Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου, Τη Δημοτική Αστυνομία, τους Αντιδημάρχους Καθαριότητας, Τεχνικών Υπηρεσιών & Παιδείας κ.κ. Αναγνώστου Παν. , Καζάνα Δημήτριο και  Αμέντα Ισίδωρο αντίστοιχα.         Tους υπαλλήλους απ’ όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, που εργάστηκαν, βοήθησαν ή συνεισέφεραν με οποιοδήποτε τρόπο ώστε να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις.
     Τον κ. Θεόδωρο Τσατσαρώνη, Αντιπρόεδρο ΔΟΝΑ για την ιδιαιτέρως ενεργή συμμετοχή και στήριξη του, αλλά κυρίως τους ιδιώτες και τις εταιρείες, που στάθηκαν αρωγοί και προσέφεραν για την επιτυχή οργάνωση κεράσματος, φαγητού και ποτού προσφορά του Δήμου Χίου, μετά το πέρας της μουσικής συναυλίας το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στη  Πλατεία μας.
* Παραγωγή  Εμπορία Προϊόντων Γάλακτος «ΠΕΛΙΝΝΑΙΟΝ ΟΡΟΣ Α.Ε.»  ΞΕΝΑΚΗ ΚΩΣΤΑ
* Ζαχαροπλαστείο «A LA CR?ME» Σπανολιού Θεοδώρα
* Ζαχαροπλαστείο «ΤΟ ΣΠΕΣΙΑΛ» Κώσταλος Αργ. του Βασιλείου
* Ζαχαροπλαστείο «AMANDIER»  Παγούδης & ΣΙΑ Ο.Ε.
* Ζαχαροπλαστείο «CANDIO»  Ι.Γιαννιώδης-Γ.Γιαννιώδης Ο.Ε.»
* Ζαχαροπλαστείο «ΣΥΡΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Σταματίου
* Ποτοποιία «ΑΠΑΛΛΑΡΙΝΑ» Κληρονόμοι Λ.Σεραφείμ Ο.Ε.
* Ποτοποιία  ΑΦΟΙ ΤΕΤΤΕΡΗ Ο.Ε.
* Ποτοποιία   «ΣΤΟΥΠΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»
* Ποτοποιία    «ΖΑΘΕΟΣ» Παπαγιαννάκης Δημήτριος
* Αρτοσκευάσματα  ΔΗΜ.ΜΑΙΣΤΡΑΛΗΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε.
* Αντιπροσωπείες  Μ.ΑΘΗΝΑΔΗΣ – Χ.ΣΕΡΓΗΣ Ε.Ε.
      Επίσης θερμές ευχαριστίες εκφράζονται στα Τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την προβολή και συμπαράσταση τους, αλλά και  στους πολίτες της Χίου για την στήριξη και συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις μας.Από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Χίου

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠυρκαγιά στην Αγία Τριάδα Καρδαμύλων
Επόμενο άρθροΚοπής πίτας συνταξιούχων ΝΑΤ