Αρχική Νέα Τοπικά Γ. Μακριδάκης: ενδιαφέρον από το ν. Λαρίσης για το Δημοτικό Κέντρο Ιστορίας

Γ. Μακριδάκης: ενδιαφέρον από το ν. Λαρίσης για το Δημοτικό Κέντρο Ιστορίας

7

 Στο σημείωμα εκδότη του τρέχοντος τέυχους του Πελινναίου, το οποίο δημοσιεύθηκε και στον τοπικό τύπο, δώσαμε την ιδέα για τη δημιουργία ενός Δημοτικού Κέντρου Ιστορίας και Τεκμηρίωσης.


Δυστυχώς, όπως ακριβώς περιμέναμε, η ιδέα μας αυτή δεν έτυχε της εκτίμησης των πολιτικών ανδρών του Δήμου ή της Νομαρχίας μας αφού έχει περάσει κάμποσος καιρός από τότε και δεν κινήθηκε φύλλο περί του ζητήματος, ούτε κανένας από τους διοικούντες μας ενδιαφέρθηκε να συζητήσουμε περαιτέρω την πρότασή μας.


Το ενδιαφέρον όμως ήρθε από αλλού.


Μετά την συνέντευξή του Γιάννη Μακριδάκη που δημοσιεύθηκε στην Καθημερινή την Κυριακή 3/1/10 και την πανελλαδική προβλή που έτυχε μέσω αυτής το Κέντρο Χιακών Μελετών Πελινναίο, δεχτήκαμε τηλεφώνημα από εκπρόσωπο του Δημάρχου Αμπελώνος Λάρισσας, η οποία ζήτησε πληροφορίες για το Κέντρο, τον τρόπο λειτουργίας του και τις δραστηριότητές του, έτσι ώστε να βοηθηθούν όπως μου είπε και να δημιουργήσουν ένα παρόμοιο Κέντρο Μελετών στο Δήμο τους.


Αν λοιπόν κάποιος από τους εδώ άρχοντες επιθυμεί να πράξει το ίδιο και εξαιτίας οποιουδήποτε λόγου δεν θέλει να έλθει σε επαφή με εμάς, ας επικοινωνήσει με το Δήμο Αμπελώνος Λαρίσσης, Αγίου Κωνσταντίνου 1, Τ.Θ. 40400 ή στο τηλεφωνο 2492350517, για να πάρει τις πληροφορίες μέσω τρίτων.


Εμείς δεσμευόμαστε να δημοσιοποιούμε στο εξής κάθε Δήμο ή φορέα ανά την Ελλάδα στον οποίον διαθέτουμε την εμπειρία και τις γνώσεις μας έτσι ώστε να γίνει ευκολότερη η πρόσβαση στην πληροφορία και για τις ντόπιες αρχές αν και όποτε το αποφασίσουν.


 


Για το Κ.Χ.Μ. Πελινναίο


Γιάννης Μακριδάκης


 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠυρκαγιά στην Αγία Τριάδα Καρδαμύλων
Επόμενο άρθροΚοπής πίτας συνταξιούχων ΝΑΤ