Αρχική Ομογένεια Νέο Συμβούλιο «Κοραής»

Νέο Συμβούλιο «Κοραής»

35

 Συγκροτήθηκε την Τετάρτη 3/2/2010 σε σώμα μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες το Διοικητικό Συμβούλιο της Χιακής Αδελφότητος Αττικοβοιωτίας «ο ΚΟΡΑΗΣ». Τα μέλη επανεξέλεξαν ομόφωνα τον φιλόλογο και συγγραφέα, Επιτ. Επιθεωρητή Μέσης Εκπαίδευσης και επί εννέα έτη Πρόεδρο, κ. Αντώνιο Χαροκόπο για μία ακόμη τριετία. Επίσης επανεξελέγησαν ο επίτ. Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Δημήτριος Λινός στη θέση του Α’ Αντιπροέδρου, ο δικηγόρος κ. Γεώργιος Δανιήλ στη θέση του Γενικού Γραμματέα και ο φιλόλογος και τ. Λυκειάρχης κ. Ισίδωρος Πρώιος στη θέση του Ταμία. Δύο κυρίες εισήλθαν στο Προεδρείο: η κ. Λίλιαν Σιδεράτου-Δρακωνάκη, έμπορος ως Β’ Αντιπρόεδρος και η κ. Ευαγγελία Σιδεράτου, δικηγόρος ως Ειδική Γραμματεύς.
Η σύνθεση του Δ.Σ. είναι η ακόλουθη:
Πρόεδρος: Αντώνιος Ν. Χαροκόπος
Α’ Αντιπρόεδρος: Δημήτριος Ζ. Λινός
Β’ Αντιπρόεδρος: Λίλιαν Ισιδ. Σιδεράτου-Δρακωνάκη
Γεν. Γραμματεύς: Γεώργιος Σ. Δανιήλ
Ειδ. Γραμματεύς: Ευαγγελία Νικ. Σιδεράτου
Ταμίας: Ισίδωρος Ιωάν. Πρώιος
Μέλη: Στέλιος Δημ. Μουτάφης, Αντώνης Κων/νου Πιπέρας, Δημήτρης Μ. Καγιάντας, Νίτσα Δ. Φερούση, Ιωάννα Κ. Αποστολή, Στέλιος Γ. Μιχαλάκης, Ιωάννης Κ. Γκιάλας, Χριστόφορος Νικ. Μπελέγρης, Φαίη Μιχ. Τουρνή.
Η επόμενη συνεδρίαση ορίστηκε για την Τετάρτη 3 Μαρτίου, οπότε και θα συζητηθούν οι επόμενες δραστηριότητες της Αδελφότητος. Ανάμεσα στα θέματα, που ήδη έχουν τεθεί για έρευνα είναι η μεταφορά των γραφείων της Αδελφότητος σε περιοχή γύρω από την περιοχή πλατείας Συντάγματος και οδού Κοραή.

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕΟΑΕΝ: Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Ναυτιλίας, κ. Αθ. Χριστόπουλο
Επόμενο άρθροΔιήμερο εκδηλώσεων από τον σύλλογο καρκινοπαθών Χίου ΕλπίΖΩ