Αρχική Ομογένεια Νέα του Συλλόγου Κουρουνιωτών Εγρηγοριανών Αττικής

Νέα του Συλλόγου Κουρουνιωτών Εγρηγοριανών Αττικής

48

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


         Λίγες μέρες πριν τον ερχομό του 2010,  κυκλοφόρησε το ημερολόγιο του Συλλόγου Κουρουνιωτών Εγρηγοριανών Αττικής. To φετινό  ημερολόγιο, με τον μελαγχολικό τίτλο, << Στα  μονοπάτια της  σιωπής >>, έχει ως θέμα τα μικρά σοκάκια των χωριών μας, ανεξάντλητη τροφός μνήμης και νοσταλγίας. Ευχή μας, οι φωτογραφίες αυτές, παρμένες  απ’ την άκρη της μνήμης, να ζωντανέψουν στη σκέψη του καθενός θύμησες αγαπημένες.
       Την Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2010, στο ξενοδοχείο CORAL, στο Παλαιό Φάληρο, έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου, καθώς επίσης οι κ.κ., Πόπη Χαλκιά – Στεφάνου, συγγραφέας και φίλη του συλλόγου, Κώστας Ψυλλής από την Παρπαριά, Σοφία Καζά-Κοντιλοπούλου, πρόεδρος του Συλλόγου Ποταμιάς Αττικής, Ανδρέας Καραγεώργης, εκπρόσωπος του Συλλόγου Ψαριανών και μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΣΑ, Απόστολος Ριμικής, πρόεδρος του Συλλόγου Αφροδισίων και Στέλιος Μιχαλάκης, πρώην πρόεδρος του συλλόγου μας και μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΣΑ. Εκ μέρους της βουλευτού Χίου, κας. Ελπίδας Τσουρή, διαβάστηκε χαιρετισμός.
        Ευχές απηύθυνε ο πρόεδρος του συλλόγου μας κ. Δημήτρης Γεντής ο οποίος έκοψε την πίτα. Τυχερός της φετινής χρονιάς ήταν ο κ. Χρήστος Ρεκλείτης. Στην εκδήλωση έγινε και η καθιερωμένη βράβευση των παιδιών των συγχωριανών μας, που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.
 Την Κυριακή, το μεσημέρι, 7 Φεβρουαρίου 2010, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου μας, στην αίθουσα του εστιατορίου Ζorbas, στο  Μικρολίμανο. Μέλη και φίλοι του συλλόγου, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το εξαιρετικό φαγητό με θέα  το γραφικό Μικρολίμανο.
     Ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Γεντής, στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους και  ευχήθηκε σε όλους καλή διασκέδαση. Τέλος  διάβασε χαιρετισμό εκ μέρους του βουλευτή Χίου, κ. Κωστή Μουσουρούλη.
 Την εκδήλωσή μας, στήριξαν ως χορηγοί με προσφορά εισιτηρίων για την λαχειοφόρο αγορά, οι ναυτιλιακές εταιρείες, ANEK LINES, MINOAN LINES, HELLENIC SEAWAYS, NEL LINES & BLUE STAR FERRIES τις οποίες η διοίκηση του Συλλόγου μας και δημόσια ευχαριστεί θερμά.
   Τέλος την Κυριακή 14 Μαρτίου 2010, στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου μας  η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του με θέματα:
* Απολογισμός πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου για το χρόνο που πέρασε
* Οικονομικός απολογισμός για το ίδιο χρονικό διάστημα και
* Προγραμματισμός για το επόμενο χρόνο.
 


                                                                                                     ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
                                                                                           Η ΕΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ


                                                                                                     ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΓΕΛΟΥ


                                                                                           e-mail elmargelou@gmail.com         

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚαταγγελία ν.σ. Γ.Μισετζή για οδικό δίκτυο στο Κοντυλόπος
Επόμενο άρθροΔημοτικός Μετασχηματισμός από τη Νέα Αντίληψη