Αρχική Απόψεις Aρθρα Παύλος Καλογεράκης: Δυνατό παράδειγμα εθελοντικής προσφοράς

Παύλος Καλογεράκης: Δυνατό παράδειγμα εθελοντικής προσφοράς

7

Δυνατό παράδειγμα εθελοντικής προσφοράς

          Του Παύλου Καλογεράκη

 

Θέλω να συγχαρώ από καρδιάς και δημόσια τους αγαπητούς συναδέλφους οι οποίοι με θερμή διάθεση προσφοράς στηρίζουν απόλυτα και ανιδιοτελώς τη συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου πρόσθετης διδακτικής στήριξης για τους μαθητές των Λυκείων μας.

Στους σημερινούς χαλεπούς καιρούς, στους οποίους  ανίκανα και ιδιοτελή άτομα μας έφεραν, αυτοί οι πρωτοπόροι εκπαιδευτικοί δείχνουν τον δρόμο της κοινωνικής αλληλεγγύης. Ένα ακόμα λαμπερό παράδειγμα, ζωντανό φως, στη ζωή του απλού  Έλληνα.

Οι συνάδελφοι Λεωνίδας Πυργάρης  και Δημήτρης Μπεκριδάκης στήριξαν από την πρώτη στιγμή, εδώ και 7 χρόνια με ιδιαίτερο πάθος αυτή την προσφορά προς τους μαθητές μας και με τη βοήθεια πολλών άξιων συναδέλφων, ανέδειξαν το Κέντρο (δημόσιο Φροντιστήριο το λένε πολλοί) σε  σημαντικό παράγοντα της εκπαιδευτικής διαδικασίας και των μαθητικών επιτυχιών. Αυτοί οι άξιοι συνάδελφοι συνεχίζουν τώρα τη λειτουργία του Κέντρου χωρίς καμία οικονομική αποζημίωση. Η αγάπη των μαθητών και το «μπράβο» της κοινωνίας τους φτάνει και είναι όλοι τους άξιοι συγχαρητηρίων. Δεν θάπρεπε νάταν έτσι, αλλά εδώ που φτάσαμε!

Μιας και ο εθελοντισμός, με χίλιες- δυο δυνατότητες και ευκαιρίες πρέπει να αποτελέσει τρόπο ζωής για μικρούς και μεγάλους τα επόμενα χρόνια και όχι μόνο λόγω της οικονομικής συγκυρίας, ίσως είναι ένα ακόμα καλό φωτεινό παράδειγμα που πρέπει να αναδειχθεί στον μικρό μας τόπο.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑνεστάλη η απεργία της ΟΣΥΠΑ – Κανονικά οι πτήσεις
Επόμενο άρθροΓιορτή Αστεριών: πρόγραμμα Τετάρτης και Πέμπτης