Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Μήνυμα αγώνα την Τετάρτη, 23/2, από Χίο και Μυτιλήνη για τις Νέες...

Μήνυμα αγώνα την Τετάρτη, 23/2, από Χίο και Μυτιλήνη για τις Νέες Δομές

148

Μεσημέρι Τετάρτης, 23/3/22, το δυναμικό συλλαλητήριο της Χίου, την ίδια μέρα και στη Μυτιλήνη, για το όχι στις Νέες Δομές που σχεδιάζει η Κυβέρνηση και το υπουργείο Μετανάστευσης.

Σε κοινή συνέντευξη τύπου χθες Παρασκευή, με τον Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας Στέλιο Καμπούρη (απουσία του Π. Βρουλή) να καλεί για μια δυναμική και ειρηνική κινητοποίηση στις 12:00 το μεσημέρι στην Πλατεία Βουνακίου.

Κάλεσμα επίσης να κλείσουν τα καταστήματα, εμπορικά και εστίασης, από 12.00 το μεσημέρι έως τις 3.00 μ.μ. την ημέρα του Συλλαλητηρίου από τους:
Προέδρους του Εμπορικού Συλλόγου Βικτωρία Αμπαζή, Επιμελητηρίου Παντελή Λεγάτο, εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Βασίλη Παππά,
Πρόεδρο του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Παναγιώτη Νικήτα.

Το κάλεσμα και από τους επικεφαλής των:
Περιφερειακού συνδυασμού «Συμπαράταξη Πολιτών», Γιάννη Σπιλάνη,
Δημοτικού συνδυασμού «Χίος Μπροστά» Γιάννη Καραβασίλη,
Δημοτικού Συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» Μάρκου Σκούφαλου
και του εκπροσώπου «Συμμαχίας Αξιών» Νίκου Νύκτα, όπως και από τον Αντιπεριφερειάρχη Χωρικού Σχεδιασμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Αποδήμου Ελληνισμού, Παντελή Μπουρνιά.

Να σημειωθεί και η κριτική προς τη δημοτική Αρχή Χίου για τη μη συμμετοχή της στο συλλαλητήριο (μάλιστα οι δήμαρχοι Χίου και Μυτιλήνης, λίγες μέρες μετά τη συνάντηση με τον υπουργό επικρατείας έβγαλαν και ανακοίνωση κατά στην ουσία των κινητοποιήσεων).

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑνοίγουν οι πλόες από και προς Τουρκία με περιοριστικά μέτρα λόγω COVID-19
Επόμενο άρθροΔήμαρχοι Λέσβου και Χίου: Κατά των κινητοποιήσεων για τις Νέες Δομές