Αρχική Πολιτισμός Εκδηλώσεις Ομαδική έκθεση από τη Φωτογραφική Λέσχη Χίου σε σκηνή Γιούρτ (video)

Ομαδική έκθεση από τη Φωτογραφική Λέσχη Χίου σε σκηνή Γιούρτ (video)

255

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας των μελών της Φωτογραφικής Λέσχης Χίου πραγματοποιείται μέχρι και τις 19 Σεπτέμβρη στον Πολυχώρο Perivoli στον Κάμπο της Χίου.
Σε μια τύπου μογγολική σκηνή Γιούρτ, χορηγία του Στρατή Βογιατζή από το caravan project, στη μέση του περιβολιού με τα εσπεριδοειδή. Εκεί παρουσιάζονται έργα από 26 μέλη της Λέσχης.

«Έγινε αυτή η έκθεση με αφορμή να βρεθούμε με το κλείσιμο αυτής της δύσκολης χρονιάς. Που κυρίως βρισκόμασταν διαδικτυακά», σημείωσε ο πρόεδρος της Φωτογραφικής Λέσχης, Γιάννης Βούλγαρης.
Χάρη στην επιμέλεια της Εύης Μαυρώνη, τα έργα δέθηκαν μεταξύ τους. Και αποτελεί μια πολύ όμορφη διαδρομή η περιήγηση στην έκθεση, όπου μας ξενάγησε ο Γ. Βούλγαρης.

Λειτουργώντας από το 2009, η Φωτογραφική Λέσχη Χίου ετοιμάζεται για το φθινοπωρινό κύκλο των μαθημάτων. Στα γραφεία της στην οδό Κοντογιάννη, κοντά στην Απλωταριά, που αποτελούν και χώρο εκθέσεων.
«Τα μαθήματα είναι και ο αιμοδότης σε φρέσκες ιδέες και αίμα, ώστε παλιοί και καινούργιοι να πηγαίνουν παρακάτω», σημειώνει ο συνομιλητής μας. Τα μαθήματα προσφέρουν τεχνικές γνώσεις, κυρίως στο αισθητικό τμήμα. Η ενασχόληση έχει να κάνει βέβαια και με το μεράκι του καθενός.
Αυτή την περίοδο είναι σε εξέλιξη και μια ατομική έκθεση, της Μαρίας Μαγγανάρη, στο χώρο του Υδροθεραπευτηρίου Αγιασμάτων. Που στόχος είναι να παρουσιαστεί το φθινόπωρο και στην πόλη της Χίου.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ertnews.gr

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕπιστολή Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ σε Δ. Κουτσούμπα: «Θέλω να αφήσω τον κόσμο αυτόν σαν κομμουνιστής»
Επόμενο άρθροΤοπόσημο μιας εποχής- Μίκης Θεοδωράκης, γράφει ο Δ. Λαβατσής