Αρχική Ομογένεια Ο Σύλλογος Πισπιλουντιανών στηρίζει τη ΜΚΟ “ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”

Ο Σύλλογος Πισπιλουντιανών στηρίζει τη ΜΚΟ “ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”

13

Σε μια απόφαση που πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για όλους, προχώρησε η διοίκηση του Συλλόγου Πισπιλουντιανών Αττικής.

Ο πρόεδρος Μιχάλης Λαγός και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου πήραν την απόφαση και τη υλοποίησαν χθες, τα έσοδα από τη λαχειοφόρο αγορά που έκαναν κατά τη διάρκεια του χορού τους, την Κυριακή 22 Μαρτίου, να τα διαθέσουν στην “κιβωτό του κόσμου”.
Όπως είναι γνωστό, δημιουργός της μη κυβερνητικής οργάνωσης “κιβωτός του κόσμου”, είναι ο πατέρας Αντώνιος Παπανικολάου, που μεγάλωσε στο Κάστρο της Χίου.
Στην “Κιβωτό”, φιλοξενούνται και στηρίζονται μονογονικές οικογένειες, παραστρατημένα παιδιά, ενώ σιτίζονται καθημερινά εκατοντάδες άπορα άτομα.
 
Ο πρόεδρος της ΟΧΣΑ Αργύρης Κοκκινάκης που παρίστατο στην εκδήλωση των Πισπιλουντιανών Αττικής συνεχάρη τον πρόεδρο του Συλλόγου Μιχάλη Λαγό και το διοικητικό συμβούλιο και ευχήθηκε η απόφαση τους να βρει και άλλους μιμητές.

Το χορό των Πισπιλουντιανών τίμησε με την παρουσία του, εκτός από τον πρόεδρο της ΟΧΣΑ Αργύρη Κοκκινάκη, ο αρχιπύραρχος κλαδάρχης του Πυροσβεστικού Σώματος Ιάκωβος Τσελέντης.
Η εκδήλωση, στην οποία συγκεντρώθηκαν περίπου 240 άτομα, πραγματοποιήθηκε στο μεζεδοπωλείο “ΚΛΕΙΔΙ” στο Μπουρνάζι και οι συγχωριανοί είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με νησιώτικα και λαϊκά τραγούδια.


Πηγή: //odysseaschios.blogspot.com

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚαι του χρόνου την Πρωταπριλιά!
Επόμενο άρθροΔιάλεξη ΤΕΔΚ με Μ. Χαραλαμπίδη