Αρχική Νέα Τοπικά Γ. Λέκκας: θα κάνουν…. Πάσχα και στα ΚΔΑΠ ΜΕΑ

Γ. Λέκκας: θα κάνουν…. Πάσχα και στα ΚΔΑΠ ΜΕΑ

6

 Τη διαβεβαίωση ότι θα εξεταστεί άμεσα το θέμα στο υπουργείο Απασχόλησης και θα υπάρξει προκαταβολή μέχρι το Πάσχα, τόνισε ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Γιάννης Λέκκας σχετικά την κοινωνική δομή ΚΔΑΠ ΜΕΑ, και αναγνωρίζοντας τη μεγάλη καθυστέρηση που υπάρχει στην εκταμίευση χρημάτων.
   Σε ότι αφορά το Γ΄ΚΠΣ, ο ΓΓ εξέφρασε την ικανοποίηση της Περιφέρειας για την απορρόφηση άνω του 100% των χρηματοδοτήσεω, κατά τη διάρκεια της 8ης συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΠΕΠ Β. Αιγαίου σε ξενοδοχείο του Καρφά με τη συμμετοχή στελεχών των συναρμόδιων υπουργείων, των τριών Νομαρχών του Β. Αιγαίου, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών φορέων.
Στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο Γιάννης Λέκκας αφού ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του για την προσφορά τους, αναφέρθηκε και στο ΕΣΠΑ λέγοντας ότι ήδη έχει εξειδικευτεί το 60% των κονδυλιών ενώ έχουν εγκριθεί προϋπολογισμοί έργων ύψους 7% του συνολικού προγράμματος.
   Εντόπισε πάντως τα προβλήματα που έχουν οι μικροί Δήμοι για τη σύνταξη ολοκληρωμένων μελετών και τόνισε ότι γίνονται ενέργειες στα υπουργεία για την εξεύρεση κονδυλιών.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚαι του χρόνου την Πρωταπριλιά!
Επόμενο άρθροΔιάλεξη ΤΕΔΚ με Μ. Χαραλαμπίδη