Αρχική Νέα Τοπικά Λιμένας Μεστών, ενημέρωση από Νομαρχία: ξεκίνησαν και πάλι οι εργασίες

Λιμένας Μεστών, ενημέρωση από Νομαρχία: ξεκίνησαν και πάλι οι εργασίες

7

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

Μετά από σχετική ενημέρωση από τη Διεύθυνση Δ4 του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, επιβεβαιώθηκε η έγκριση του Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα, για την ολοκλήρωση του έργου: «Κατασκευή Λιμένα Μεστών».

Ήδη, μετά από αυτή την έγκριση δόθηκε το πράσινο φως και ξεκίνησαν με εντατικούς ρυθμούς, από την Ανάδοχο Εταιρεία, οι εργασίες αποπεράτωσης των υποδομών του Λιμένα, με στόχο μέσα στο επόμενο τρίμηνο να ολοκληρωθούν οι χερσαίες υποδομές και οι λοιπές εκκρεμείς εργασίες και έτσι το έργο να είναι απόλυτα λειτουργικό και να μπορεί με ασφάλεια να καλύψει τις ανάγκες ενός σύγχρονου Λιμένα.   


Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί ιδιαίτερα ευχάριστη είδηση, δεδομένου ότι ολοκληρώνεται μια από τις σημαντικότερες υποδομές προσπελασιμότητας του Νομού και το Λιμάνι των Μεστών θα αποτελεί μια εναλλακτική και ελκυστική πύλη εισόδου με σημαντικά οφέλη για όλους μας. Στο γεγονός αυτό συνηγορούν και οι πρόσφατές προθέσεις ναυτιλιακών εταιρειών για πύκνωση των δρομολογίων με το Λαύριο και τα Ψαρά,  καθώς και η εκδήλωση ενδιαφέροντος για δρομολόγηση νέων γραμμών που θα συνδέσουν από δυσμάς το Νησί μας με την ηπειρωτική Ελλάδα.    


             
Από το Γραφείο Τύπου και Ειδικών Συμβούλων

Διαφήμιση